Salata de capsuni cu spanac
Verde, rosu, putin galben, putin negru... un amestec colorat si irezistibil! Ingredientele sunt pentru patru portii. Salata se consuma imediat dupa preparare.
Verde, rosu, putin galben, putin negru... un amestec colorat si irezistibil! Ingredientele sunt pentru patru portii. Salata se consuma imediat dupa preparare.Ingrediente:
- 200 de grame de capsuni,
- frunze de spanac cat doua salate,
- un avogado,
- piper,
- sare,
- 2 lingurite de otet balsamic rosu,
- o lingurita de miere,
- cateva frunze de menta (sau patrunjel),
- ulei de masline, fulgi de porumb, ovaz si/sau secara.
Preparare:
- Amesteca bine uleiul de masline, otetul basamic, sarea, piperul, mierea si menta tocata fin si lasa sosul la frigider
- Spala capsuni, spanacul, curata si taile in felii subtiri avogado. Imparte fructele si frunzele in patru boluri.
- Adauga un amestec de cereale (fulgi de porumb, ovaz si secara) sau obtional bucati de paine prajita, sau parmezan ras (ori alta branza foarte uscata).
- Adauga sosul si serveste imediat