17
Frumoasă ca mama, rebelă ca tata: Fiica lui Charlie Sheen și a lui Denise Richards a plecat de acasă și a renunțat la liceu
Divertisment · Vedete / 14.09.2021

Sami Sheen, fiica în vârstă de 17 ani a lui Charlie Sheen și a actriței Denise Richards a postat un video pe TikTok în care spune că a plecat din „casa Iadului” în care locuia alături de mama sa și s-a mutat cu tatăl său.

Adolescenta a spus în postarea care a fost ulterior ștearsă că a trăit într-un „cămin abuziv”, deși surse din anturajul mamei sale au declarat pentru People că actrița le impune „reguli normale” copiilor săi.

Sami a mai dezvăluit în postarea de pe platforma de socializare că în urmă cu un an era „blocată într-un cămin abuziv și mă uram pe mine însămi”. Ea mai susține că treceau zile întregi fără să doarmă, să mănânce, era deprimată și ura școala. 


„Acum m-am mutat în final din casa Iadului, am avut parte de o trezire spirituală, am două pisici, sunt fericită singură, plină de iubire de sine și am renunțat la liceu”, a mai spus tânara, citată de Page Six.


Citește și: Scandal la Premiile VMA. Iubitul lui Megan Fox și luptătorul Conor McGregor au fost la un pas să se ia la bătaie pe covorul roșu

„Sam este uimitoare. O iubesc și îmi iubesc toți copiii necondiționat. Ne distrăm de minune”, a declarat actorul Charlie Sheen prin intermediul reprezentantului său.

O sursă a declarat pentru People că Sami a locuit cu mama sa anul trecut. „Denise a impus reguli normale, pe care orice părinte le-ar impune. Este mamă, este părinte și există niște reguli. Ea nu voia să urmeze aceste reguli”, a declarat sursa.

„Charlie nu a susținut regulile impuse de Denise. El are un stil diferit de parenting și Sami a decis să locuiască cu tatăl său. Denise își iubește fiica foarte mult și este profund întristată de această situație”, a mai declarat sursa citată.
Denise Richards are împreună cu fostul său soț, Charlie Sheen, două fiice - Sami, de 17 ani, și Lola Rose, de 16 ani. Actrița mai are o fiică în vârstă de 10 ani, pe nume Eloise Joni. Charlie are alți trei copii din relații diferite: Cassandra, în vârstă de 36 de ani, și doi băieți gemeni de 12 ani.

Cei doi actori s-au întâlnit prima dată când au jucat împreună în „Good Advice”, în anul 2000, dar au început o relație în 2001, după ce Denise a apărut alături de Charlie în serialul „Spin City”. S-au căsătorit în anul 2002, dar căsnicia lor a durat până în 2005, când Denise a depus cerere de divorț din cauza problemelor cu alcoolul și drogurile cu care actorul din „Doi bărbați și jumătate” s-a confruntat ani la rând.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro