11
Paris, fiica lui Michael Jackson, le cere medicilor să nu mai prescrie medicamente care dau dependență „de parcă ar fi bomboane”
Divertisment · Vedete / 06.03.2022

Paris Jackson le cere medicilor psihiatri să folosească un proces de verificare mai atent înainte de a prescrie medicamente care provoacă dependență.

„Ar trebui să existe un proces de verificare mai bun în orice: înainte de a lua medicamente sau în chestiuni mult mai periculoase, cum ar fi vânzarea unei arme”, a declarat Paris într-un interviu pentru revista LVR, citată de Page Six.

„Este important în toate situațiile. Poate fi atât de simplu precum un job sau atât de complicat precum medicamente sau armele. Medicii psihiatri dau medicamente care provoacă dependență ca pe bomboane, fără să verifice cu adevărat pacientul”, spune tânăra în vârstă de 23 de ani.

În 2017, ea a spus că i-au fost prescrise în trecut aceleași medicamente antidepresive pe care le-a luat și tatăl său, dar în prezent nu urmează niciun tratament.

Michael Jackson, tatăl lui Paris, a murit în anul 2019 în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză de medicamente prescrise de medicul său. De la decesul tatălui său, Paris s-a confruntat cu dependența de alcool și droguri și a avut mai multe tentative de suicid.

„Am încercat să mă sinucid de mai multe ori. O singură dată s-a aflat public”, a spus Jackson într-un interviu din 2017 pentru Rolling Stone. Ea a făcut referire la incidentul din iunie 2013, când a luat 20 de tablete de Motrin. Paris a dezvăluit ulterior că aceasta a fost „a treia încercare”, astfel că a primit tratament într-un centru de specialitate. 

Ea a fost tratată la o școală de specialitate din Utah, în primii ani de liceu, dar a mărturisit că pe lângă faptul că i-a rezolvat unele probleme, altele au fost create în timpul perioadei petrecute în centrul special pentru tratarea adolescenților cu probleme.

„Sunt multe lucruri care se întâmplă în astfel de școli”, a spus Paris în interviul pentru LVR. „Se pot închide și redeschide apoi sub un alt nume pentru a evita procesele și depinde mult de legile statului în care se află”, a adăugat fiica lui Michael Jackson.

„Dacă un copil decide să-și sune părinții și să spună 'Te rog să mă scoți de aici!', cei de la centru vor închide telefonul și îi vor suna pe părinți spunând 'Nu îl asculta, încearcă să te manipuleze și să facă orice ca să iasă de aici'. Pe cine vei asculta, un adolescent tulburat sau un specialist?”, a declarat Paris.

O altă vedetă care a vorbit despre problemele din centrele pentru tratarea adolescenților este Paris Hilton. Ea a dezvăluit la finalul anului trecut abuzurile la care a fost supusă în perioada în care a fost internată în centre pentru adolescenți cu probleme de comportament.

„Am fost strangulată, pălmuită peste față, urmărită în timp ce făceam duș de bărbații angajați la centru, forțată să iau medicamente fără să mi se pună un diagnostic, nu am primit educație adecvată și am fost aruncată într-o cameră pentru detenție cu pereți acoperiți de zgârieturi și mânjiți cu sânge. Și multe, multe altele”, a dezvăluit Hilton. În adolescență, Paris Hilton a fost internată în patru centre de reabilitare, într-o perioadă de doi ani.

„Părinților mei li s-a promis că 'dragostea dură' mă va repara și că singura soluție e să mă trimită în celălalt capăt al țării. Experiențele trăite în fiecare dintre acestea mă bântuie și în prezent. La Provo Canyon School din Utah mi s-au dat haine cu un număr pe etichetă. Nu mai eram eu. Eram numărul 127. Am fost obligată să stau în interior timp de 11 luni. Fără soare, fără aer liber. Acestea erau considerate privilegii. Copiii erau bătuți cu regularitate, loviți de pereți și chiar abuzați sexual la școala Provo”, a dezvăluit ea.

„Industria de multe miliarde de dolari creată în jurul adolescenților cu probleme a reușit timp de decenii să inducă în eroare părinți, școli, agenții pentru protecția copilului și sistemul de justiție juvenilă”, a adăugat Hilton.

Foto: Hepta

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro