Toast sanoma
Reţete · Aperitive / 14.09.2010

Brânză topită, roşii zemoase, busuioc proaspăt, oţet balsamic, măsline ... O nebunie!

Brânză topită, roşii zemoase, busuioc proaspăt, oţet balsamic, măsline ... O nebunie!

Ingrediente:
4 felii de pâine (de care doreşti)
caşcaval normal sau afumat, 10 felii de grosime medie
o roşie mare, tăiată în felii subţiri
8 frunze de busuioc proaspăt
1 linguriţă de oţet balsamic
1 linguriţă de ulei de măsline
verdeţuri


Mod de preparare:

Rumeneşte pâinea cu ajutorul prajitorului de pâine, pune feliile de caşcaval peste fiecare bucată de pâine şi bagă-le la cuptor pentru 1-2 minute pentru ca feliile de caşcaval să se topească. Adaugă apoi bucăţile de roşii şi frunzele de caşcaval.



Într-un bol pune linguriţele de oţet balsamic şi ulei de măsline, omogenizează şi stropeşte gustările obţinute. Adaugă şi o ploaie de verdeaţă.

Se servesc foarte calde!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro