Nicoleta Luciu: 11 etape către statutul de vedetă
Vedete / De Ileana Voicu Ghinea, 12.02.2011
Nicoleta Luciu poate fi denumită cu succes fondatoarea statutului de asistentă TV. Fiinţa ingenuă, dar extraodinar de frumoasă, îmbrăcată întotdeauna în ţinute provocatoare şi fericita posesoare a unor replici de-o inocenţă vecină uneori cu prostia este imaginea pe care o promovează astăzi duduiţele apetisante, dar de care a uitat în totalitate sex-simbolul Nicoleta Luciu.

Astăzi fosta Miss România 1999 este iubită, mamă şi actriţă. Dar care au fost etapele prin care a trecut ca să ajungă aici?
  • Anda, duminică, 13.02.2011 15:31
    Nu avea voce..

    In trupa Laguna, singura care avea talent era D-ra Florescu, Nicoleta doar asista. Se pare ca pentru publicul roman..nu conteaza ce valoare ai, doar cum arati.

  • ssamara20, sâmbătă, 12.02.2011 23:19
    ...

    prietena cu clanul Camataru, silicoane, telenovele...vedeta de romania, doar atat! la noi oricine arata sexy e automat si vedeta! putine fete reusesc sa se afirme prin munca si cariera nu doar cu trupul "retusat" de chirurgi!

  • Lucia, sâmbătă, 12.02.2011 10:39
    bravo Nicoleta

    Nicoleta e o fata superba, cu mult bun simt, fidela,extaordinara. Draga mea sa ai pate de multa fericre si noroc in viata ta. Se pare ca D-zeu da fiecaruia dupa cit merita ,iar tu meriti tot binele din lume.Sanatate multa tie ,lui Jzolt cel mare si celui mic.

  • cristinastef1, sâmbătă, 12.02.2011 00:55
    o eroare!

    sa stiti k Nicoleta Luciu nu a jucat niciodata in ,,NUMAI IUBIREA'' asta chiar arata cat de mult sunt documentati cei care realizeaza aceste articole:)) rusinik! Nicoleta Luciu a interpretat rolul Soniei in telenovela ,,LACRIMI DE IUBIRE'' . . . Poate mai rectificati cate ceva prin articol!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro