Rulada in doua culori
Ingrediente si cantitati:
8 galbenusuri
16 linguri cu zahar
15 linguri cu ulei
16 linguri faina
8 albusuri
5 linguri cu lapte
1-2 linguri cu cacao
Crema: 400 g lapte se fierb cu 1 pachet de budinca + zahar dupa gust.Cand s-a racit se adauga 200 g unt frecat cu 4-5 linguri zahar pudra.Se adauga la sfarsit glazura.
Mod de preparare:
8 galbenusuri se freaca cu 16 linguri zahar. Se adauga 15 linguri ulei, 16linguri faina si 8 albusuri batute spuma si 5 linguri lapte.
Jumatate din compozitie se toarna intr-o tava, iar cealalta jumatate seamesteca cu 1-2 linguri cacao si se pune in alta forma.
Cand sunt coapte si s-au racit, se taie felii si se ung cu crema o bucataalba si una neagra, apoi cand se serveste se taie pe diagonala.