Supă-cremă de morcovi, pătrunjel şi ţelină
Legumele rădăcinoase au multiple beneficii pentru sănătate, au o aromă intensă şi le găsim în toate pieţele. De ce să nu profiţi de ele şi să faci o supă-crema de legume, foarte uşor de preparat.
Legumele rădăcinoase au multiple beneficii pentru sănătate, au o aromă intensă şi le găsim în toate pieţele. De ce să nu profiţi de ele şi să faci o supă-crema de legume, foarte uşor de preparat.
Ingrediente
- o ceapă
- 4 morcovi
- 1 cartof
- 1 ardei
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 1/2 rădăcină de ţelină
- frunze proaspete de pătrunjel
- sare de mare
- piper
- fulgi de ardei iute
Mod de preparare
Se pun toate ingredientele la fiert într-o cratiţă, după care se mixează în blender până obţii consistenţa dorită.
Se poate servi cu crutoane din pâine integrală. Le poţi face rapid lăsând cubuleţele de pâine stropite cu ulei de măsline în cuptorul încins.