Surpriză uriaşă la "Dansez pentru tine": Wilmark, dat afară din juriu!
Divertisment · Stiri / 18.10.2013

El a fost scos din juriu cu doar câteva ore înainte ca emisiunea să fie difuzată pe post.

"Personal, vreau să îi mulţumesc micuţului Will pentru cele 13 sezoane petrecute împreună. Şi... mergem mai departe", a spus Ştefan Bănică Jr. pe un ton trist. Aceasta a fost singura referire din timpul emisiunii la modificarea de ultima oră.

Pro TV a confirmat informaţia şi a explicat motivul deciziei: "Wilmark nu a mai putut să continue colaborarea cu PRO TV pentru emisiunea <<Dansez pentru tine>> din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni. Îi mulțumim lui Wilmark pentru colaborarea din cele 13 sezoane"

, au precizat reprezentanţii postului.

Vinerea trecută, Wilmark a participat la emisiunea "Roata Norocului", de la Kanal D. El a fost concurent la emisiunea prezentată de Liviu Vârciu şi i-a dat lecţii de dans Anei Maria Barnoschi, scrie Libertatea.

În locul lui Wilmark, în juriu a fost cooptată Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre. Ea va juriza, cel puţin în acest sezon, alături de Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Edi Stancu.

La începutul emisiunii, Ștefan Bănică a prezentat juriul şi l-a rugat pe fiecare membru să anunţe ce anume va nota la fiecare concurent.

"Eu mă voi ocupa de atitudinea concurenţilor şi cum sunt ei puşi în valoare de către coregrafi", a explicat Elwirei Petre.
Pe site-ul concursului, Wilmark figura însă în continuare ca jurat.

O mişcare asemănătoare s-a petrecut anul trecut, când coregraful Cornel Patrichi a fost concediat după 12 sezoane. În octombrie 2012, acesta a fost înlocuit pe ultima sută de metri cu Edi Stancu. Surse din culisele emisiunii susţineau că Mihai Petre ar fi tras sforile pentru ca acest lucru să se întâmple, notează Libertatea.


Patrichi a fost susţinut atunci de Wilmark şi de Emilia Popescu.

 

Foto: Mediafax

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro