Untul de arahide
Deşi untul de arahide natural, făcut în casă, trebuie păstrat la rece, cel obişnuit, cumpărat de la magazin, poate fi păstrat în cămară mai multe luni după desigilare. Ai grijă însă să foloseşti tacâmuri curate de fiecare dată şi să nu laşi firimituri în borcan.
Foto: Hepta, AFP/Mediafax
uite asa mai aflam si noi lucruri interesante :) Oricum painea care se cumpare ma gandesc ca nu pastreaza foarte foarte mult timp... :D
Baieti, lasati prostiile si treceti la munca . Si sa nu spuneti ca la priceperea pe care o afisati, nu vati gasi ceva pe pe masura :) !
Domnul care a readctat textul de prezentare ar trebui sa fie verificat la nivel de cunostinte ! Cei mai bucurosi ar fi procesatorii daca , tinind cartofii la rece amdonul s-ar transforma i zahar ! Va dati seama , pentru altii ce ar insemna numai sa raceasca cartofii , la anumite temperaturi , urmind ca poi sa obtina zahar !???? Trasnea ala care a facut micul comentariu are sansa sa intrebe pe cineve sau , fiind internaut, sa acceseze o pagina pentru detalii !~ Dar , toti sunt sclavii banului ! Am postat , am fost citit , vreau sa fiu platit ! Si atat ! Restul - ZERO __ Grija mare cand mai postati ceva ! Dcac cumva apare politia internet , juliti PRUNUL !! Mare grija ! CHIAR SUNT AMENZI ! SI HACKERI !!!
Sunt interest de acest PROIECT.