Ceapa

Cea mai potrivită metodă de a depozita ceapa este păstrarea acesteia într-un loc aerisit, la temperatura camerei. Temperatura rece determină mucegăirea şi înmuierea cepei.
  • GO2-Romania.com, duminică, 30.08.2015 21:04
    interesant

    uite asa mai aflam si noi lucruri interesante :) Oricum painea care se cumpare ma gandesc ca nu pastreaza foarte foarte mult timp... :D

  • VASILE, sâmbătă, 23.05.2015 22:56
    oferte de lucru

    Baieti, lasati prostiile si treceti la munca . Si sa nu spuneti ca la priceperea pe care o afisati, nu vati gasi ceva pe pe masura :) !

  • cecil, sâmbătă, 23.05.2015 10:34
    despre cartofi

    Domnul care a readctat textul de prezentare ar trebui sa fie verificat la nivel de cunostinte ! Cei mai bucurosi ar fi procesatorii daca , tinind cartofii la rece amdonul s-ar transforma i zahar ! Va dati seama , pentru altii ce ar insemna numai sa raceasca cartofii , la anumite temperaturi , urmind ca poi sa obtina zahar !???? Trasnea ala care a facut micul comentariu are sansa sa intrebe pe cineve sau , fiind internaut, sa acceseze o pagina pentru detalii !~ Dar , toti sunt sclavii banului ! Am postat , am fost citit , vreau sa fiu platit ! Si atat ! Restul - ZERO __ Grija mare cand mai postati ceva ! Dcac cumva apare politia internet , juliti PRUNUL !! Mare grija ! CHIAR SUNT AMENZI ! SI HACKERI !!!

  • Silviu Zamfirescu, sâmbătă, 23.05.2015 07:43
    PROIECT

    Sunt interest de acest PROIECT.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro