4 rețete de cină rapidă pe care te poți baza în timpul săptămânii

2. Paste cu cârnați și ardei roșu
Dacă îți plac pastele cu sos bolognese, însă nu vrei să-l cumperi din comerț gata făcut, poți să încerci această alternativă rapidă și să folosești cârnați proaspeți. Vei obține o porție delicioasă de paste exact pe gustul tău.

Ingrediente
400 grame de paste
1 lingură cu ulei de măsline
5 cârnați picanți proaspeți
1 ardei roșu tăiat
1 ardei verde tăiat
1/2 ceapă tocată mărunt
2 căței de usturoi
800 de grame de roșii tăiate în conservă
Sare
Piper

Pastele se fierb cu 2 minute mai puțin decât instrucțiunile de pe pachet. Se fierb într-o cantitate mare de apă cu sare. Se scurg și se lasă deoparte, după ce le-am amestecat cu puțin ulei ca să nu se usuce.
În aceeași cratiță se călesc în ulei cârnații feliați, după care se scot pe o farfurie.
Se adaugă în grăsimea rămasă de la cârnați ceapa, ardeii și usturoiul, lăsând la foc mic timp de 2 minute. Adaugă roșiile din conservă, condimentele și cârnații. Acoperă cratița și lasă totul sub capac, la foc mic, timp de 10 minute.
La final se adaugă pastele, se amestecă bine și se mai lasă 2 minute ca să absoarbă aromele. 
Se răzuiește parmezan deasupra și se mănâncă cu poftă!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro