5. Creveţi în crustă de fulgi de cocos

1 ou1/2 cană cu făină2/3 cană cu bere1 linguriţă cu praf de copt
24 de creveţi decorticaţi1/4 cană cu făină2 căni cu fulgi de cocos3 căni cu ulei pentru prăjit
Pregăteşte o tavă tapetată cu hârtie de cop.Amestecă într-un bol oul, 1/2 cană cu făină, berea şi praful de copt.Pune 1/4 cană cu făină într-un bol, iar fulgii de cocos într-un alt bol.Ţine creveţii de coadă şi dă-i prn făină, scuturând cu grijă excesul.Înmoaie creveţii în amestecul de ou, lăsând excesul de aluat să curgă de pe ei.Rulează creveţii prin fulgii de cocos şi aşază-i pe tava tapetată cu hârtie de copt, apoi pune-i la frigider timp de 30 de minute.Încinge uleiul într-o friteuză şi prăjeşte creveţii timp de 2 - 3 minute, până când se rumenesc.Scoate-i pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge excesul de uleiServeşte creveţii calzi, cu sosul tău preferat.   

6. Felii de pară cu brânză Roquefort și prosciutto

 Ingrediente2 pere gustoase, tăiate feliizeamă de lămâiebrânză cu mucegai Roquefort felii de prosciuttorucola proaspătă Feliile de pară se dau prin zeama de lămâie pentru a evita oxidarea lor.Pune pe o felie de prosciutto puțină brânză, o felie de pară și o frunză de rucola.Se înfășoară prosciutto, obținând astfel un rulou gustos și deosebit pentru Revelion.  
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro