Ciuperci la cuptor cu prosciutto
Casă şi familie · Acasa / 14.11.2013

Ai musafiri în acest weekend şi ai nevoie de o reţetă delicioasă, dar uşor de preparat? Îţi venim în ajutor. Ai nevoie doar de ciuperci, prosciutto şi roşii.

Ai musafiri în acest weekend şi ai nevoie de o reţetă delicioasă, dar uşor de preparat? Îţi venim în ajutor. Ai nevoie doar de ciuperci, prosciutto şi roşii.

Ingrediente

8 ciuperci Portobello
12 roşii cherry
4 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
1-2 linguri de ulei de măsline
4 felii prosciutto
frunze de rozmarin tocat


Mod de preparare

Aşază ciupercile şi roşiile pe o tavă şi presară rozmarinul şi usturoiul. Adaugă uleiul de măsline şi lasă în cuptorul încins timp de aproximativ 10 minute. Taie feliuţe şi pune câte o felie de prosciutto pe fiecare ciupercă şi mai lasă la cuptor 10 minute, până când prosciutto devine crocant iar ciupercile şi roşiile capătă o culoare maronie.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro