Cod picant la cuptor
Casă şi familie · Acasa / 25.07.2012

Zi de zi îţi promiţi că vei mânca sănătos, dar când ajungi seara acasă, alegi tot ce-ţi este la îndemână, adesea alimente deloc sănătoase. Alege să-ţi prepari rapid un fel de mâncare delicios, cu peşte şi sos de salsa, numai bun pentru o dietă echilibrată.

Zi de zi îţi promiţi că vei mânca sănătos, dar când ajungi seara acasă, alegi tot ce-ţi este la îndemână, adesea alimente deloc sănătoase. Alege să-ţi prepari rapid un fel de mâncare delicios, cu peşte şi sos de salsa, numai bun pentru o dietă echilibrată.
   
Ingrediente:

500 de grame cod file
2 ceşti cu salsa
2 linguri cu pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
sare şi piper după gust

Preparare:

Încinge cuptorul la 175 de grade Celsius.
Clăteşte şi usucă fileurile de cod.
Aşază-le pe o tavă nonaderentă unsă cu puţin ulei.

Toarnă sosul salsa peste cod.
Presară pătrunjelul, sarea şi piperul.
Lasă la cuptor timp de 30 de minute.
Se serveşte cald pe pat de orez.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro