5. Frigărui de porc cu ceapă roşie, ciuperci şi ardei roşu


Ai nevoie de:600 grame carne de porcceapă roşie12 roşii cherry6 căţei de usturoiciuperciardei roşuuleisarepipero linguriţă de boia.
Preparare: Pisează usturoiul şi adaugă puţin ulei. Amestecă, până rezultă o cremă ca de maioneză. Adaugă un pahar cu apă. Taie carnea bucăţele şi stropeşte-o cu căteva linguri de mujdei. Păstrează restul de mujdei pentru servit. Presară sare şi piper. Formează frigărui, alternativ carne, roşie, ciuperci, ardei şi ceapă. Pune-le pe grătarul încins. Sunt gata în 20-30 de minute. La mijlocul perioadei de prăjire, pudrează-le cu boia de ardei. Serveşte-le cu mujdei şi salată verde.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro