Biscuti cu portocala (sau lamaie)
Mod de preparare
Foarte aromati. Daca ai rabdare poti face de doua ori cantitatea, o data cu coaja de portocala, o data cu lamaie. Merita!Ingrediente:
150 de grame de unt, 150 de grame de zahar brun (dar merge si cel alb), 3 galbenusuri, trei oua intregi, 200 de grame de faina, coaja rasa de la doua portocale (sau de la doua lamai), un praf de sare.
Preparare:
freaca untul spuma impreuna cu zaharul. Pune toate galbenusurile dintr-o data, apoi pe rand celelalte oua. Adauga faina, cernuta proaspat, si omogenizeaza bine. Adauga coaja de portocala (sau de lamaie). Cu o lingurita pune gramajoare de aluat in tava neunsa, si coace-le la foc potrivit 40 de minute. Se scot din tava cu varful unui cutit, imediat ce sunt gata. Se pot pudra cu zahar, dar sunt foarte buni si simpli.