Checul sarat al bunicii
Desert / 24.08.2009

Mod de preparare

O retetea minunata, simpla si gata in 10 minute. Te vei indragosti de ea. Ingredientele sunt pentru opt portii

Ingrediente:

200 grame sunculita afumata, 300 grame faina, un plic de praf de copt, patru oua, 150 grame cascaval ras (merge orice branza putin sarata si uscata), sase linguri de ulei, trei linguri de apa, sare piper.

Preparare:

Incinge cuptorul si unge o tava de chec clasica cu unt si tapeteaz-o cu faina. Taie bucatele sunculita si rumenese-o in putin ulei. Amesteca 300 grame faina cu praful de copt, adauga pe rand ouale. Potriveste de sare si pune piper din belsug. Adauga uleiul, apa, sunculita si branza rasa. Rastoarna in tava si coace in cuptorul incins 40-45 de minute, la foc potrivit. Scoate din tava cand este rece.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro