Ingrediente
Pentru aluat. 300gr faina alba tip ooo, 75gr malai, 200gr zahar tos, 2gr coaja rasa de lamaie, 2 galbenusuri, 300gr unt.
Mod de preparare
Pentru aluat se amesteca faina alba cu malaiul, se cern intr-un castron, se adauga zaharul, coaja de lamaie, galbenusurile si untul.Ingredientele se amesteca cu mixerul pentru inceput la viteza minima, apoi la viteza maxium. Se framanta aluatul pe suprafata de lucru presarata cu faina.Aluatul se tine 1 ora la rece, rulat in folie.Se intinde aluatul pe o suprafata presarata cu faina in strat de 1 1/2cm grosime.Cu ajutorul unei forme sau al unui pahar se taie rondele cu diametrul de 4 cm.Se pun pe tavi, tapetate cu hartie de copt., si se introduc in cuptor, una dupa alta.Timp de coacere 15 minute.Fursecurile se scot din tava impreuna cu hartia de copt si se lasa la racit.Fursecurile se pastreaza intr-o cutie bine inchisa.