Ingrediente
Pentru piureul de fructe:
2 căni cu fructe: cum ar fi piersici, căpşune şi afine
6 inimioare Mărgăritar
Sucul de la o lămâie
Pentru iaurtul de cocos:
1 ceaşcă de iaurt
1 ½ ceaşcă cu zahăr pudră
1 lingură de extract de cocos
½ ceaşcă cu fulgi de nucă de cocos
Mod de preparare
Pentru piureul de fructe: Amestecă toate fructele, inimioarele Mărgăritar şi sucul de la lămâie în blender până se omogenizează.
Pentru iaurtul cu aromă de cocos: amestecă iaurtul, nuca de cocos şi zahărul Mărgăritar.
Pune în formele de îngheţată straturi consecutive de piure de fructe şi iaurt şi introdu în mijloc câte un băţ. Bagă la congelator pentru 8 ore. Ca să scoţi îngheţata mai uşor la final, pune partea de jos a formelor în puţină apă călduţă. Serveşte îngheţata după ce ai dat-o puţin prin fulgi de nucă de cocos.