KOBETE
Desert / 05.02.2013

Ingrediente

PENTRU FOI:
-o ceasca iaurt
-o ceasca ulei
-3 oua
-un praf de sare
-faina cat cuprinde
PENTRU COMPOZITIE
-jumatate kg carne tocata vita/pui
o ceapa
-o mana orez
-sare
-piper
-2 linguri bulion

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu ceasca de ulei cu ouale , sarea si faina, din compozitia astfel obtinuta se fac bilute de marimea unei nuci, apoi se intind in foi subtiri.
Se ia foaie cu foaie si se unge cu jumatate de lingura de ulei fiecare si se pun una peste alta. Intre timp se face compozitia de carne , se amesteca toate ingredientele si din compozitia obtinuta se ia cu lingura si se pune astfel: foile puse in prealabil una peste alta se impacheteaza prima data in jumate se obtine astfel un dreptunghi, la capatul acestuia se pun cam 2 linguri din compozitia de carne, apoi se duce coltul peste ca o batista, triunghiul format se aduce iarasi peste foi si tot asa pana ajungem la capatul celalalt. Se bat 2 galbenusuri cu o lingura de ulei si se ung pe deasupra, apoi se presara susan, si se baga in cuptorul incins la 180 grade, si se lasa pana se rumenesc deasupra.
VA URAM POFTA BUNA!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro