Pasca cu branza dulce
Desert / 25.04.2013

Ingrediente

300gr.faina de grau,o jumatate de cub de drojdie,300 gr.branza dulce de vaci,2 linguri de smantana,100gr stafide,4 oua,1 plic zahar vanilat,coaja de la o lamaie,100 ml.iaurt.200 gr.zahar

Mod de preparare

Se cerne bine faina intr-un vas peste care adaugam drojdia topita cu un pic de apa calduta ca de vara si 2-3 linguri de zahar topit,adaugam coaja de lamie,un ou,iaurtul caldut si facem un aluat potrivit de tare ,pe care il lasam sa creasca cu un prosop le vas si vasul sa fie pus pe o pernuta .Intr-un vas punem branza dulce,peste care adaugam samantana,zahat vanilat ,zahar,ouale,stafidele si mestecam bine pana obtinem o pasta omogenizata.Cand aluatul a crescut facem o foaie pe care o asezam intr-o tava rotunda unsa cu ulei,pe margini vom pune un inel impletit in doua din aluat si in mijloc adaugam pasta de branza obtinuta si ungem pasca cu un ou batut cu o lingura de zahar,peste care adaugam o mana de stafide si dam tava la copt la foc potrivit cam o ora,cand scoatem tava din cuptor ungem pasca cu un pic de miere de albine

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro