PRAJITURA RAFAELO
Desert / 15.02.2013

Ingrediente

PENTRU BLAT:5 ALBUSURI,300gr.ZAHAR PUDRA,150gr.NUCA COCOS,100gr.FAINA,O JUMATATE PACHETEL PRAF DE COPT.10 LINGURI LAPTE. PENTRU CREMA:5 GALBENUSURI,5 LINGURI ZAHAR TOS,6 LINGURI FAINA,250ml.LAPTE,UN PACHET UNT,50 gr.ZAHAR PUDRA,5 PLICULETE ZAHAR VANILINAT.NUCA COCOS SI STAFIDE.

Mod de preparare

BLATUL; SE BAT SPUMA CELE 5 ALBUSURI CU 300gr.ZAHAR PUDRA.TREPTAT,SE ADAUGA 150gr.NUCA DE COCOS,100 gr.FAINA SI PRAFUL DE COPT.SE COACE,IAR CAND SE RACESTE,SE INSIROPEAZA CU 10 LINGURI LAPTE FIERT( MAI MULT MARGINILE). CREMA: CELE 5 GALBENUSURI SE AMESTECA BINE CU 5 LINGURI DE ZAHAR,6 LINGURI DE FAINA SI 250ml.LAPTE.SE FIERB PANA SE INGROASE. SEPARAT SE FREACA UN PACHET DE UNT CU 50gr.ZAHAR PUDRA SI CELE 5 PACHETELE DE ZAHAR VANILINAT.CAND S-A RACIT CREMA,SE ADAUGA UNTUL FRECAT CU ZAHARUL.SE PUNE PESTE BLAT.DEASUPRA SE PUNE NUCA DE COCOS SI STAFIDE.POFTA BUNA!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro