Rafaello cu bucăţi de ciocolată şi nucă de cocos
Desert / 10.12.2010

Mod de preparare

Dacă ai rămas în pană de idei, iată o reţetă simplă, rapidă, fără foc şi pe gustul întregii familii. Şi dacă mai pui la socoteală bucăţile de ciocolată, ai obţinut desertul perfect. Deja ţi-e poftă, nu-i aşa?

 

Ingrediente

1 cană nucă şi migdale măcinate
1/2 cană nucă de cocos
1/2 cană curmale
bucăţi de ciocolată neagră
2 linguri cacao pudră

1/2 avocado bine copt

1 linguriţă esenţă de rom (opţional)

Se amestecă toate ingredientele în robotul de bucătărie, se fac biluţe şi se dau prin fulgi de nucă de cocos. Ca să diversifici şi să ai mai multe culori, le poţi rostogoli prin fistic crud măcinat, cacao pudră sau ciocolată neagră mărunţită.

Poftă bună!


Credit foto: www.lighthouse-nutrition.com

  • flower, marţi, 04.10.2011 00:19
    cartea Deserturi pentru parinti si copii sanatosi by Ligia Pop

    v-o recomand cu drag,iata o succinta prezentare http://www.youtube.com/watch?v=o1tOXjz8_H4 si o demonstratie culinara pentru o alimentatie sanatoasa si delicioasa http://www.youtube.com/watch?v=ZixqAUB0Fws

  • Lacri, vineri, 02.09.2011 10:12
    Bomboane Rafaello

    Se poate face doar cu ingrediente autohtone,si naturale pe deasupra, eu asa procedez: - nuca macinata, miere, prune uscate, la care se pot adauga optional nuca de cocos si cacao!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro