Spumă de ciocolată
Mod de preparare
O reţetă simplă şi delicioasă, pe care trebuie să o încerci!
Ingrediente:
200 grame ciocolată;
20 grame unt;
20 grame coniac;
200 grame friscă;
4 ouă;
5 pişcoturi;
coaja rasa de portocala;
ciocolata rasă pentru ornat.
Mod de preparare:
Topeşte pe aburi ciocolata şi untul.
Separă gălbenuşurile de albuşuri în vase separate. Bate gălbenuşurile împreună cu coaja rasă de portocală, adaugă coniacul şi bate până devine o spumă.
Adaugă pasta de ciocolată şi unt şi mai bate puţin. Pune albuşurile bătute spumă şi amestecă. La urmă, adaugă frişca şi amestecă încet.
Toarnă compoziţia într-un vas şi pune-l la frigider.
Se serveşte în cupe.
Spuma de ciocolată are "termen de valabilitate" 24 de ore.
mama nu vrea sami faca asa ceva pentru ca nu ar bani la revedere mie imi place cum arata dar mama nui place si e prea dulce miami veniti si la mine akasa sami faceti asa ceva dar pe degeaba!!!!