Ingrediente
Blat: 5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri de apa,5 linguri de ulei,10 linguri de faina,1 praf de copt Crema: 1 litru lapte,3 plicuri de budica de vanile,10 linguri zahar,300 ml frisca,500 gr zmeura proaspata Decor:600 ml frisca,fructe de zmeura si 2 buc fructe de kiwi
Mod de preparare
Blat: Batem albusurile impruna cu apa cu mixerul pana se face o spuma tare.Adaugam zaharul apoi uleiul si apoi galbenusurile.La final incorporama si faina cu praful de copt amestecand usor. Coacem blatul in tava dreptunghiulara in care am pus hartie de copt. Pentru acest tort vom face trei foi de blat. Crema: Budinca,laptele si zaharul se pun la fiert.Cand crema este fiarta se lasa la rece.Dupa ce crema s-a racit o amestecam cu zmeura si frisca. Cu acesta crema umplem tortul. Deasupra decoram cu frisca si cu fructe de zmeura si kiwi.