Credit foto: jamieoliver.com

3. Salată caldă de fasole verde - recomandare Jamie Oliver


Ai nevoie de:
un bol cu fasole verde proaspătă sau o pungă cu fasole congelată2-3 linguriţe cu muştar de calitate2 linguri cu oţet de vin alb4 linguri cu ulei de măsline extravirginsare de marepiper negru 1 ceapă roşie mică, tocată mărunt1 lingură cu capere1 căţel de usturoi, răzuit1 mână cu frunze de pătrunjel, tocate mărunt.
După ce fierbe apa, se pune fasolea verde la foc mare timp de 4-5 minute. Este de preferat să o guşti pentru a păstra fasolea puţin crocantă. Între timp poţi să prepari dressing-ul, amestecând toate ingredientele. Acesta se adaugă peste fasolea verde caldă, după ce a fost strecurată, după care se adaugă şi ceapa roşie, caperele şi frunzele de pătrunjel.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro