Plan de meniu: saptamana 2

Dieta / 21.01.2008

Pentru a obtine rezultatele dorite este necesar sa urmezi si planul de meniu pentru a doua saptamana. In aceasta saptamana, optiunile pentru micul dejun raman aceleasi ca in prima saptamana.

Sambata Pranz Salata de bucati de crab cu grepfrut O bucata mica de pui la rotisor 1 dovlecel fiert la abur Branza de vaci degresata O felie de paine integrala 1 rondela de ananas proaspat Cina Salata verde cu vinegreta Scoici marinate 1 cartof copt 1 iaurt natural Duminica Pranz Salata de cruditati, branza de vaci degresata si cu verdeturi O felie de piept de pui la gratar 2 morcovi si un cartof coapte pe gratar 1/2 kiwi Cina 1 farfurie de supa de legume 40 g de branza de vaci degresata O felie de paine integrala 1 clementina Luni Pranz Salata creata cu vinegreta O felie de muschi de vita la gratar 2 rosii umplute cu branza de capra degresata 1 iaurt cu fructe Cina Omleta cu verdeturi Garnitura de legume Branza de vaci degresata 1 mar Marti Pranz 1/2 grepfrut File de merluciu la gratar Andive la abur O felie de paine integrala 1 iaurt natural Cina Crema de rosii Salata de iarna: sunca, ou fiert, cartofi, laptuci, sfecla rosie si branza degresata 1 kiwi Miercuri Pranz Morcovi razuiti cu varza rosie Sote de vitel Branza de vaci cu vanilie 1 mar Cina Supa de legume Piept de pui la gratar Salata verde cu vinegreta sau sfecla rosie O felie de paine integrala 1 felie de cascaval 1 portocala Joi Pranz Suc de legume File de muschi de vita la cuptor Conopida la abur O felie de paine integrala Branza de vaci degresata si amestecata cu verdeturi 1 kiwi Cina File de macrou inabusit in putin vin alb Sala de fasole verde, cartofi fierti si vinegreta 1 iaurt natural 1 para Vineri Pranz Supa de rosii Muschi de vita inabusit Salata de cartofi copti, spanac si vinegreta Un iaurt cu fructe Cina Carne de pui fiarta Sala de conopida cu vinegreta O felie de paine integrala Branza de vaci degresata 1 clementina.
Inapoi la pagina de start
  • lili, marţi, 04.03.2008 08:58

    O sa o incerc si eu.

  • ana-maria giurca, miercuri, 06.02.2008 11:16
    Interesant

    Abia astept sa urmez dieta d-voastra!!!!!!!

  • dora, duminică, 27.01.2008 16:37

    Nu ar trebui sa-ti lipseasca din meniu lactatele degresate.

  • roxana, sâmbătă, 26.01.2008 00:40
    Buna

    Eu am 12 ani si am 40 si ceva de kg. Imi e foarte foarte greu sa ma dezobisnuiesc de reteta din trecut dar eu daca nu slabesc acum...alta data e prea tarziu.

  • dana, joi, 24.01.2008 19:31

    Eu am 36 de ani si as dori foarte tare sa slabesc, dar am spasmofilie si sunt anemica, care dieta ar fi buna pentru mine.

  • maritza, miercuri, 23.01.2008 15:58
    Vinegreta

    Eu nu cunosc produsul vinegreta ce este ? Unde se gaseste? Cu ce se pot alocui produsele care nu le gasim (la noi nu se gaseste iarna spanac). Multumesc.

  • [email protected], miercuri, 23.01.2008 10:59
    Slabeste sanatos in 2 saptamani

    Buna ziua, ma numesc Oana si as vrea sa stiu referitor la planul-slabeste sanatos in 2 saptamana - trebuie sa-mi aleg un anumit produs sau trebuie sa mananc un singur fel. Va multumesc.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro