Greutate excesiva
Dietă & Fitness · Expertul iti raspunde / 17.08.2004

oate eu sunt printre putinele fete de 22 ani care se confrunta cu greutatea excesiva. Eu am 90 de kg. Am reusit sa ajung la aceasta greutate in 4 ani. In clasa a X-a aveam 67 de kg, dar acum nu stiu ce sa mai fac. Sunt respinsa chiar si de cei care ar trebui sa ma sustina. Imi zic ca sunt o scroafa ca nu pot sa slabesc, ca nu am ambitie. Desi ei nu ma cred, am incercat totul. Cel mai mult am slabit 3-4 kg. Vreau sa va spun ca am si o pilozitate din ce in ce mai mare pe fata si membre. Am nevoie de sfatul dumneavoastra - Livia


Lygia Alexandrescu, Lector univ. Drd. - Facultatea de Educatie Fizica si Sport, USH, consultant nutritie - centrul de slabire si consultanta nutritionala "Natural Silhouette" (021.650.46.50; 0721.091.762), raspunde:

Imi pare rau ca treci prin aceasta perioada neplacuta. Esential este sa fii optimista si sa incerci sa faci ceva mai mult decat pana acum. Primul pas ar fi sa te adresezi medicului de familie si mai departe unui endocrinolog.

Problemele despre care imi vorbesti vizeaza glanda suprarenala si deci se impun niste investigatii minutioase in acest sens. Un tratament adecvat te va ajuta cu siguranta si astfel vei reveni la greutatea si starea normala.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro