Cele mai puternice detoxifiante naturale. 8 alimente care curăţă corpul
1. Sfecla roşie
Această legumă pe care nu o consumăm suficient de des este bogată în nutrienţi care menţin corpul sănătos. Sfecla roşie are un conţinut foarte mare de fier, calciu, precum şi betaină, o substanţă care-i conferă culoarea. Potrivit specialiştilor, betaina are un efect puternic la nivel celular, având capacitatea de a regenera ficatul. Acest lucru ajută la o bună funcţionare a ficatului, despre care ştim că este principalul organ reponsabil cu eliminarea toxinelor din corp.
Prin consumul zilnic de sfeclă roşie te asiguri că stimulezi mai eficient eliminarea toxinelor şi asiguri buna funcţionare a ficatului. Consumă sfecla roşie coaptă sau fiartă întreagă cu coajă pentru a împiedica pierderea nutrienţilor. De asemenea, sfecla crudă este excelentă în smoothie-uri, dar şi răzuită în salate de crudităţi.
Prin consumul zilnic de sfeclă roşie te asiguri că stimulezi mai eficient eliminarea toxinelor şi asiguri buna funcţionare a ficatului. Consumă sfecla roşie coaptă sau fiartă întreagă cu coajă pentru a împiedica pierderea nutrienţilor. De asemenea, sfecla crudă este excelentă în smoothie-uri, dar şi răzuită în salate de crudităţi.