3. Foloseşte mai des brânza tofu!


Poate ai încercat-o şi ai decis că nu este pe placul tău. Însă, atunci când este marinată în sosul preferat şi pusă puţin pe grill, brânza tofu va căpăta un gust minunat şi textura ei este apropiată de cea a cărnii slabe. Mai dă-i o şansă şi foloseşte-o în salate sau alături de garnituri de legume preparate simplu.

Un exemplu de meniu care conţine proteine, carbohidraţi sănătoşi şi grăsimi bune ar fi: brânza tofu la grătar, quinoa/orez integral/orz şi o jumătate de avocado.

  • dima nicolae, vineri, 06.02.2015 09:56
    info

    rog detalii. multumesc

  • Nicol, vineri, 06.02.2015 09:07
    .....

    Atatea absurditati, de cand si pana cand branza de vaci, oaie, capra nu e un aliment sanatos? O fi mai buna "branza" din soia... asa ceva sa creada prostul. Apoi untul din smantana pasteurizata , nici asta nu e bun ci o fi mai bun cele de arahide, cocos, etc? Acest articol a fost scris de un ticnit sau o persoana adepta unei alimentatii absurde. Va rog sa nu dezinformatii oamenii. Cine spune ca produsele lactate nu sunt sanatoase? In privinta modului de a gati mancarea la cuptor sau steamer sunt de acord cu d-voastra.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro