Reţete ingenioase cu dovleac


Latte cu dovleac

Ingrediente
4 căni cu cafea tare6 căni lapte de migdale (soia sau lapte de vacă)o cană şi jumătate cu piure de dovleac1/2 cană cu sirop de arţar sau miere de albine1 linguriţă cu amestec de mirodenii (scorţişoară, ghimbir, nucşoară, cuişoare)1 linguriţă cu extract de vanilie.
Se amestecă bine toate ingredientele şi se consumă ca atare. Dacă vrei să faci o cantitate mai mare pe care să o păstrezi la frigider este de preferat să fierbi la foc mic timp de o jumătate de oră.



Terci de ovăz cu piure de dovleac

Ingrediente
4 linguri cu fulgi de ovăzo cană cu lapte (migdale, soia sau de vacă)scorţişoarăpiure de dovleac.
Se fierbe la foc mic laptele cu fulgii de ovăz, timp de 1-2 minute. Se ia de pe foc, se adaugă scorţişoara şi piureul de dovleac şi se amestecă bine.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro