A photo posted by Lisa Wenninger (@healthyfitbaking) on Sep 17, 2016 at 8:16am PDT
Se mixează primele trei ingrediente în robotul de bucătărie, după care se adaugă şi orezul expandat. Se formează rondele care se dau prin cacao.
Se mixează toate ingredientele în robotul de bucătărie. Apoi se formează biluţe care se dau prin fulgi de cocos sau goji.
Se combină toate ingredientele într-un bol şi se formează biluţele care se pun la congelator o oră. Se păstrează fie la congelator, fie în frigider.
Trufe cu nuci caju şi orez expandat
Ai nevoie de:1 cană cu nuci caju crude2 căni de curmale4 linguri de cacao1/2 cană cu orez expandat.Se mixează primele trei ingrediente în robotul de bucătărie, după care se adaugă şi orezul expandat. Se formează rondele care se dau prin cacao.
Trufe cu nuci, cacao şi portocale
A photo posted by Ioana Marosan (@gatestefarafoc) on Feb 6, 2016 at 4:12am PST Ai nevoie de: 1 cană cu nuci româneşti crude 1/2 cană cu curmale 3-4 linguriţe cu cacao pudră coaja rasă de portocală puţină sare de mare.Se mixează toate ingredientele în robotul de bucătărie. Apoi se formează biluţe care se dau prin fulgi de cocos sau goji.
Trufe cu ovăz, dovleac şi ciocolată
A photo posted by Marisa Melby (@marisamelby) on Sep 16, 2016 at 6:23am PDT Ai nevoie de:3 căni cu fulgi de ovăz400 grame de piure de dovleac copt3/4 cană cu unt de arahide2/3 cană cu miere sau sirop de arţar1/2 linguriţă cu scorţişoarăvanilie2-4 linguri cu fulgi de cocos1 cană cu seminţe de dovleac1/2 cană cu fulgi de ciocolată sau bucăţi de ciocolată neagră.Se combină toate ingredientele într-un bol şi se formează biluţele care se pun la congelator o oră. Se păstrează fie la congelator, fie în frigider.