Postul Paştelui: 10 gustări delicioase cu care nu păcătuieşti
1. Negresă de post şi fără foc
Ingrediente:
- 1 cană migdale crude sau nucă;
- 1 cană seminţe de floarea soarelui crude;
- 1 cană seminţe de dovleac crude;
- 1 pumn de curmale;
- cacao pudră;
- puţină sare de mare;
- fulgi de cocos;
- esenţă de vanilie;
- apă pentru a obţine o consistenţă lipicioasă.
Mod de preparare:
1. Amestecă în robotul de bucătărie 1 cană migdale crude sau nucă, 1 cană seminţe de floarea soarelui crude, 1 cană seminţe de dovleac crude, 1 pumn de curmale, cacao pudră, puţină sare de mare, fulgi de nucă de cocos, esenţă de vanilie şi puţină apă pentru a obţine o consistenţă lipicioasă.
2. Se întinde compoziţia pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se lasă la frigider 2-3 ore, apoi se taie in batoane şi se ambalează separat in folie de plastic.
Buna! Imi plac f mult alunele si migdalele dar am dintii pusi si nu am voie sa rontai. Cum as putea sa le consum totusi > Nu am nic rasnita sa le rasnesc.
Foarte bun si usor de preparat . Marfa!