1. Omletă din tofu (brânză de soia) cu ceapă şi ardei


Se scurge tofu, se fărâmiţează şi se pune într-o tigaie cu 1 linguriţă de ulei. Se presară peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare şi se lasă puţin la călit (5 minute), amestecând-o des cu o lingură de lemn. Se adaugă apoi puţină ceapă şi ardei, ambele tocate mărunt şi se mai lasă la călit încă 5 minute până se îmbină aromele. Opţional poţi să adaugi câteva felii de ciuperci şi verdeaţă.


2. Terci de ovăz cu fructe


Pune pe foc 3 linguri cu fulgi de ovăz, puţină scorţişoară, sare şi o cană cu apă. Lasă compoziţia la foc mic 5 minute. Se ia de pe foc şi se adaugă puţin lapte vegetal. Se consumă în amestec cu felii de măr, banană, stafide, curmale, kiwi sau nuci.


3. Rondele din orez expandat cu unt de arahide şi banane


Cumpără de la magazin rondele din orez integral expandat şi ţine-le la serviciu împreună cu un borcan de unt de arahide şi 2-3 banane. Astfel, te vei asigura că nu sari niciodată peste micul dejun dacă nu te trezeşti prea târziu şi pleci în grabă de acasă.


De asemenea, o altă variantă ca să consumi rondelele din orez expandat este să le combini cu unt de cocos peste care să întinzi magiun de prune. Alte variante la untul de vacă ar fi untul de migdale şi piureul de avocado.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro