Senzaţional: 5 alimente care te "bronzează"

5. Peşte gras pentru o piele hidratată

O piele hidratată este o piele frumoasă. Primăvara este momentul pentru a creşte consumul de peşte. Înlocuieşte carnea cu peştele şi vei observa diferenţa la aspectul pielii. Peştele gras este o sursă bogată de Omega 3, acizi graşi foarte importanti pentru sănătatea pielii şi a părului. Pentru a menţine bronzul o perioadă mai lungă de timp, măreşte consumul de Omega 3 pe care îl poţi găsi şi în nuci, uleiuri vegetale şi în germeni de grâu încolţit. De asemenea, consumul de peşte aduce şi cantităţi importante de seleniu care te protejează de acţiunea radicalilor liberi.
  • Vera, luni, 09.05.2011 15:02
    pai defapt....

    alimentele nu te bronzeaza in adevaratul sens al cuvantului,ci doar ajuta pielea sa se bronzeze mai repede cand stai la soare,deci degeaba mananci 10 kg de morcovi si caise pe zii ca numa te faci portocalie in palme,tb sa si stai la soare si bronzul se fixeaza mai repede cu ajutorul betacarotenului

  • Krystal01, duminică, 08.05.2011 19:50
    huh?

    Lol chiar nu stiam chestia asta . Sincera eu mananc o multime de fructe si legume pe zi , dar tot alba sunt , deci se pare ca la mine cu functioneaza :P

  • me_eva, sâmbătă, 07.05.2011 21:13
    ca idee...

    de fapt tot ce mancam ne bronzeaza, nu?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro