Slăbeşte cu urzici şi spanac!
Spanacul combate anemia
Are un conţinut bogat în potasiu, acid folic, calciu, fier, vitamina C, vitamina E, vitamina K şi fibre alimentare. Consumul de spanac reglează digestia şi previne constipaţia. Este indicat femeilor însărcinate, datorită conţinutului de acid folic cât şi copiilor sau tinerilor aflaţi la pubertate. Cura cu suc de spanac reechilibrează şi fortifică organismul, susţin nutriţioniştii. De asemenea, este eficient în combaterea anemiei, depresiei şi oboselii. Se recomandă consumul în stare crudă pentru a se păstra toate proprietăţile.
Eu beau ceai de urzica de o saptamana si am slabit 2 kg.In paralel am scos dulciurile,painea ca tot nu o suportam.Dimineata pe stomacul gol beau doua cani de apa calduta,la pranz mananc o supa de legume,in jur de ora 16 o cana de apa in care am pus doua lingurite de otet de mere cu miere,apoi imi prepar cu blender-ul fructe(mar,portocala,kiwi,banana)sau legume(sfecla rosie de marime mica,mar, morcov,telina) si in rest un litru de ceai de urzica.Dieta o adaptez in fiecare zi in sensul ca intr-o zi mai beau in plus fata de reteta stricta si o cana de lapte cu cacao,alta zi un iaurt,o alta un ou fiert tare,pentru a nu vitregi organismul de ce are nevoie.Am avut 57 kg asta-vara si ajunsesem la 65kg.Acum am 63 kg si sper ca in doua saptamani sa scap de surplus.Regimul eu mi-l fac pentru ca imi cunosc organismul si stiu cat si la ce sa renunt.Mentionez ca nu fac nici un fel de miscare.Succes si voua!
nu este acelasi lucru, dar fac parte dn aceisi familie si se consuma preparat la fel...salate, piureuri, ciobe. da o gautare pe net si vezi. dar este la fel de sanatos
Stevia, este macris?