Sacrificii de vedeta
Dietă & Fitness · Secretele starurilor / 05.04.2007

Cele mai sexy staruri de la Hollywood nu s-au nascut avand corpuri perfecte si nici nu sunt imune la ispitele culinare, dar nu-si permit sa nu aiba grija de aspectul fizic, datorita publicului.

Cum reusesc sa se mentina? Unele prin exercitii fizice efectuate sub supravegherea unui antrenor personal, altele cu ajutorul chirurgiei plastice, dar toate au mare atentie la regimul alimentar. Si pentru ca starurile incearca toate dietele, publicul este foarte atent la alimentatia acestor


Vedetele aleg dietele sarace in carbohidrati. Sunt bune si pentru tine?


Multe, daca nu chiar majoritatea vedetelor, elimina pastele, painea si carbohidratii, pentru a fi cat mai repede in forma pentru filmari:
Ben Affleck a urmat o astfel de dieta pentru rolul din "Pearl Harbor". Nu numai actorii, ci si cantaretii urmeaza aceste regimuri care ii ajuta sa se pregateasca pentru concerte si turnee, mentinandu-si astfel energia in timpul slabirii.

Vedete precum Ellen DeGeneres, Natalie Maines, Jennifer Aniston, Bill Clinton, George Michael, Benn Affleck, Renee Zellweger isi tin tacamurile pline cu mancare sanatoasa, fara carbohidrati si grasime animala. Jessica Simpson declara ca ii place foarte mult dieta "
South Beach", in timp ce Jennifer Aniston prefera metoda 40:30:30 a dietei "The Zone".

Dar cum stii daca alegerea vedetelor ti se potriveste? Iata cum. O diete saraca in carbohidrati ti se potriveste daca nu te deranjeaza:

1. Sa consumi doar carne, peste, oua, si branza;
2. Sa reduci consumul de paine alba, cartofi, orez, paste, si pizza;
3. Gustarile sa fie majoritatea formate din nuci.


Kirstie Alley si dieta Jenny Craig

Kirstie Alley promoveaza dieta lui Jenny Craig, dupa ce a reusit sa piarda cu ajutorul acesteia mai mult de
24 de kilograme.

Numarul de calorii din meniul acesteia variaza, dar nu foarte mult, fiind, de obicei, intre 1200 si 1500 pe zi. Cu ajutorul acestei diete se poate scapa de 500 g - 1 kg pe saptamana, lucru considerat sanatos, iar kilogramele pierdute pot fi usor pastrate.

Dieta este bazata pe trei pasi:

1. Clientii sunt informati despre nutritie;
2. Se pune un mare accent pe educatia fizica;
3. O alta mare importanta o are eliminarea stresului, prin gandire pozitiva si primirea a cat mai mult sprijin.



Dieta de capsuni a Victoriei Beckham

Fosta "Posh" din "Spice Girls", dupa nasterea celui de-al treilea copil, Cruz, in 2005, a trecut de la dieta ei formata din carne si salata, la un regim format doar dintr-o masa pe zi, constituita din capsuni.

Nutritionistul acesteia considera ca aceasta poate deveni foarte slabita, desi nu e nimic rau in ideea de a face o cura de fructe, pentru o zi sau doua.

"Dietele stricte nu fac maternitatea o perioada fericita. Noile mame se simt extenuate, usor iritabile, iar aceste regimuri pot strica cele mai frumoase momente din viata noilor mamici," spune redactorul-sef al revistei "Mother and Baby". 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro