Dezamăgită de toți după ce a realizat că nu-și poate împlini visul foarte scump, viitoarea mireasă a renunțat la iubit și la nuntă
Cei doi însurăței au creat o pagină pe platforma de donații GoFundMe, dar au strâns doar 250 de dolari. Când logodnicul i-a sugerat să facă o nuntă ieftină, în stil Vegas, tânăra a simțit că se sfârșește lumea. Iar când cea care ar fi trebuit să fie domnișoară de onoare i-a sugerat să se limiteze la bugetul pe care îl are, tânăra "a luat foc": "Cum poate cineva care mi-a oferit mii de dolari nenorociți să nu-mi mai dea banii promiși și să-mi spună pe urmă să-mi scad bugetul?", a scris ea, plină de nervi, pe Facebook, folosind un termen dur la adresa fostei prietene care "a trădat-o".


Pentru a înțelege cât de desprinsă de realitate era sărmana tânără dezamăgită de oameni, de lume și de tot Universul potrivnic fericirii sale extrem de costisitoare, acest citat este elocvent: "Am vrut să fiu Kardashian pentru o zi, apoi să trăiesc normal (...)". Dacă toți ceilalți n-au considerat că trebuie să cotizeze cu câte 1.500 de dolari pentru nunta ei, mireasa a avut un șoc.

Ulterior, ea susține că a aflat că iubitul său o vorbea pe la spate cu domnișoara de onoare, așa că a rupt logodna cu el și a anulat nunta. "Sunt epuizată. Sunt ruptă. Inima mea e la fel. Rece ca piatra. Ruptă. Goală. Trebuie să plec departe de această lume îngrozitoare", a scris ea, anunțând că se retrage două luni de pe Facebook. Într-un acces de furie, ea și-a încheiat mesajul făcându-i în fel și chip pe cei care nu i-au împlinit visul absurd.



Foto: Depositphotos
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro