16
A strâns 5 ani capace de sticle ca să-şi decoreze bucătăria cu ele. Rezultatul e spectaculos - FOTO
Divertisment / 15.03.2017

Un bărbat s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul: a strâns mii de capace de la sticle de băuturi şi le-a folosit pentru a-şi redecora barul din bucătărie.

Mai întâi, a fost ideea. Omul s-a gândit că ar fi interesant să aibă un bar cu un blat multicolor, decorat cu capace de bere. Zis şi conceput, pentru că până la partea cu făcutul i-a luat ceva timp. Ca să strângă fix 2.530 de capace, i-a luat de 5 ani şi asta cu ajutorul familiei şi al prietenilor, dar a meritat - rezultatul este impresionant.

După ce a strâns numărul calculat de capace necesare, a început faza de execuţie a proiectului. Aranjarea capacelor într-un mod care să producă efectul de curcubeu a durat peste patru ore şi a consumat mulţi nervi şi răbdare, pentru că de câteva ori a trebuit să strice tot şi să o ia de la capăt.


După toată munca de Sisif pentru aşezarea precisă a capacelor, el a turnat cinci straturi de răşină specială, transparentă, iar după ce substanţa protectoare s-a uscat, a rezultat un bar original, care atrage atenţia oriunde ar fi montat. Un loc perfect pentru începerea unei conversaţii sau a unei petreceri, notează Bored Panda.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro