34
Adevăratul spirit al vikingilor: 35 de imagini superbe cu războinicii nordici
Divertisment / 01.06.2017

O fotografă pasionată, un loc rece din Idaho, Statele Unite, şi o mână de tineri dornici să arate ca nişte vikingi adevăraţi. Acestea sunt elementele-cheie ale unei şedinţe foto spectaculoase.

Carrie Hampton s-a născut în Hawaii, dar locuieşte în Idaho, Statele Unite. În 2015, ea a reunit un grup de tineri entuziaşti, care au înfruntat frigul pentru a readuce la viaţă unii dintre cei mai buni războinici din istorie - vikingii.

Cei 7 tineri, Jenny Meeker, Jordan Ganschow, James Nash, Laura Mason, Victorio Piva, RyAnn Lantz, Bryce Johnson, machiaţi, tunşi şi costumaţi în spiritul tradiţiei acestor luptători nordici, au făcut în Stanley, Idaho, o şedinţă foto inedită. Instantaneele surprind secvenţe din viaţa obişnuită a vikingilor - rugăciunea, jalea unei femei care află că i-a murit soţul în luptă, vikingii strânşi seara în jurul focului şi căpetenia care le vorbeşte.


Carrie şi-a dorit ca fotografiile sale să redea cât mai bine spiritul acestor războinici şi felul în care trăiau. Mai multe dintre lucrările ei pot fi admirate pe site-ul carriehampton.com.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro