38
Aşa arată un vis împlinit: A vândut tot, şi-a luat rulotă şi călătoreşte prin America
Divertisment / 29.09.2017

Un fotograf profesionist a decis să renunţe la tot ce avea şi să călătorească întruna. A fost cea mai bună decizie din viaţa lui şi are toate dovezile de partea sa.

O scurtă călătorie i-a schimbat viaţa. Joe Hendricks s-a întors acasă, în Nashville, întrebându-se cum ar fi dacă tot ce ar face tot timpul ar fi doar să călătorească. Apoi a găsit de vânzare o rulotă tipic americană, un Airtream, care de fapt e o casă pe roţi, cu tot confortul, şi decizia a venit imediat.

Joe s-a îndrăgostit pe loc de acest Airstream, iar după ce l-a cumpărat, l-a amenajat pe dinăuntru şi l-a modernizat. Apoi a vândut tot ce avea, iar cu banii strânşi îşi finanţează supercălătoria de-a lungul şi de-a latul Americii.


Ca fotograf profesionist, Joe se bucură acum de avantajul de a se deplasa liber şi de a sta cât pofteşte oriunde găseşte un loc minunat pe care vrea să-l surprindă în imagini. Imaginile pe care le publică pe blogul său sunt superbe şi demonstrează că un vis împlinit merită toţi banii şi toate sacrificiile.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro