Povestea lui Watkins a devenit virală pe Facebook. Toţi cei care au i-au citit mesajul îl apreciază pentru modul în care îşi creşte copiii şi pentru că se străduieşte să nu-i dezamăgească
Lesne de dedus, Davey este păpuşa cu care Watkins a ieşit la cumpărături. Ca şi cum nu era de ajuns, fetiţa l-a mai rugat ceva: "Tati, poţi să-i cumperi lui Davey nişte haine când ieşi? N-are niciuna care să i se potrivească. Poţi să-i faci şi nişte poze pentru mine?".

Deşi era în mare dificultate, omul nu a vrut să-şi dezamăgească fiica, aşa că a fost de acord şi cu această cerinţă. Davey este păpuşa ei preferată. Soţia lui a cumpărat-o la reduceri, cu numai un dolar. E o păpuşă vintage, un bebeluş cu o anatomie reprodusă corect, dar destul de urât, după părerea lui Watkins. Dar dacă fiica lui îl adoră şi îl consideră băiatul său şi nepotul lui Watkins, e clar că el face parte din familie şi nimic nu trebuie să stea în calea dorinţei ei.


Aşa că omul s-a supus şi şi-a respectat promisiunea, chiar dacă toată lumea s-a uitat ciudat la el. A mers la magazin cu bebeluşul-păpuşă, i-a cumpărat un costum şi a făcut o poză pe care i-a trimis-o fiicei sale.

După ce a povestit întâmplarea pe Facebook, toată lumea l-a apreciat pe Keenan Watkins pentru gestul lui şi pentru modul în care îşi creşte copiii.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro