5
Broscuţa cu pălărie roz, cea mai simpatică apariţie pe internet - FOTO
Divertisment / 25.03.2017

Prietenia unui bărbat cu o broască a trecut la un alt nivel. Când a văzut că aceasta îl tot vizita, s-a gândit să o facă mai drăguţă.

Cu o idee simplă şi amuzantă, o broască s-a transformat într-o apariţie simpatică pe internet. Într-o noapte, Chris Newsome a observat-o în faţa balconului. A lăsat-o în pace şi şi-a văzut de ale lui. A doua noapte, la fel: broasca, tot acolo. A treia noapte, a început să se întrebe de ce se întâmplă asta, dar de vreme ce oricum se întâmpla, de ce nu s-ar distra puţin?

Ei bine, Chris i-a făcut un mic dar ineditului său vizitator: cu puţină hârtie roz şi lipici: i-a confecţionat o pălărie, iar când i-a aşezat-o pe cap, broasca arăta ca un personaj de poveste. El a adăugat apoi o pană de aceeaşi culoare, roz, şi un monoclu, dându-i un aer aristocratic prietenului batracian.


Încântat de ideea lui, Chris a perseverat şi i-a făcut "musafirului" şi o pălărie în stil western, dar şi o şapcă de baseball, pe care i-a aşezat-o cu cozorocul invers, ca şi cum ar fi un rapper din anii '90.

Şi dacă tot s-a distrat cu broasca, omul a încercat aceeaşi schemă cu căţeluşa lui, Daisy, un Golden Retriever care n-a fost însă prea încântată să devină model.

Broscuţa, însă, n-a protestat deloc, iar Chris a postat imaginile amuzante pe Imgur, unde au fost foarte apreciate. Mesajul pe care el vrea să-l transmită este că orice vietate inofensivă merită să fie protejată.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro