17
Ca-n basme: Căsuţe de vis care te fac să te rupi de lume - FOTO
Divertisment / 26.11.2016

Aceste căsuţe ca-n poveşti, atât de simple şi de primitoare, te fac să visezi cu ochii deschişi. Cum ar fi să stai câteva zile sau chiar luni într-un loc pitoresc, liniştit, departe de tumultul oraşului?

Nu trebuie să fii neapărat o fire solitară ca să simţi uneori nevoia de a te rupe puţin de lume, de ritmul trepidant al vieţii în oraş, de stres, de agitaţie, de nevoi care nu sunt fundamentale şi de oboseală - oricine ajunge, la un moment dat, într-un punct în care are nevoie ca de aer de câteva zile de repaus total, de linişte şi de puţin timp pentru a-şi regăsi forţele.

Suntem dependenţi de natură, oricât de legaţi am fi de civilizaţie, iar ea este cel mai bun remediu pentru a ne reîncărca cu energie după o perioadă istovitoare. Privind fotografiile publicate de
Bright Side, n-ai cum să nu-ţi imaginezi o escapadă în peisajele mirifice, în care căsuţele izolate te invită să laşi tot în urmă şi să te refugiezi măcar pentru câteva zile - toate sunt o încântare pentru minte şi suflet!

Şi chiar dacă nu reuşim să ne desprindem de ceea ce facem şi să ajungem într-un astfel de loc binecuvântat, nimic nu ne împiedică să visăm cu ochii deschişi la aceste minunăţii.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro