Carmen Negoita, cea mai spectaculoasa schimbare de look de pana acum
Divertisment / 01.07.2015

Carmen Negoita a recurs la cea mai spectaculoasa schimbare de look de pana acum. Desi este cunoscuta pentru ca adora sa experimenteze noi coafuri, stiluri vestimentare sau machiaje, fashionista si-a luat ieri prin surprindere prietenii si fanii cu cea mai scurta tunsoare pe care a avut-o vreodata.

Carmen a mers ieri la salonul de coafura cu intentia de a-si vopsi parul si de a-si aranja coafura de tip bob, insa a decis subit sa ii ceara hairstylistului sa o tunda scurt, aproape baieteste.

„De mult timp mi-am dorit sa ma tund scurt. Tanjeam dupa tot felul de tunsori androgine pe care le-am vazut la mai multe modele de peste hotare. Iei mi-am luat inima in dinti si i-am cerut stilistei Alina Cartu si al echipei sale sa ma tunda foarte scurt pe laterale si in spate si sa pastram doar calota putin mai lunga. Imi place foarte mult. Este o tunsoare care se potriveste stilului meu mai androgin. Abia astept sa experimentez tot felul de coafuri si culori”
, povesteste Carmen.

Fashion bloggerul a ales sa poarte, odata cu aceasta noua tunsoare, si ochelari de vedere, fara dioptrii.

Noul look al lui Carmen a fost foarte bine primit de fanii ei. Acestia au rasfatat-o cu like-uri si comentarii pe paginile sale de Facebook si Instagram. „Carmen, iti sta super!”, „D&G ar putea sa te ia de poster”, „WOW! Cat curaj! Iti sta foarte bine!”, „Fain de tot iti sta!”, „Arati bestial”, au fost doar cateva dintre reactiile primite.

In urma cu o luna si jumatate, Carmen a avut o alta schimbare de look. A renuntat astfel la breton si bucle in favoarea unei tunsori tip bob, cu carare intr-o parte si suvinte in nuanta mai deschisa.


„Imi place sa experimentez nu doar in privinta hainelor si a accesoriilor. O data la cateva luni imi schimb ba nuanta parului, ba tunsoarea. Am avut de ceva timp in minte ideea de a ma tunde scurt. Chiar periuta. Insa prietenii mei m-au convins sa nu fac asta. Asa ca am scurtat lungimea parului si am ales o tunsoare tip bob, iar varfurile parului le-am suvitat. Totusi, imi sta inca in minte ideea de a  ma tunde si mai scurt. Cine stie, poate la vara ma tund periuta”, declara Carmen Negoita atunci, parca anticipand schimbarea radicala de look la care a recurs ieri. 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro