13
Casele din copaci: Cum şi-a împlinit un fotograf visul din copilărie
Divertisment / 13.07.2017

Cu ajutorul unor prieteni din copilărie, un fotograf şi-a construit nu doar o casă, ci chiar două, în copaci, aşa cum îşi dorea când era copil.

Acum doi ani, în primăvară, Foster Huntington a decis să-şi împlinească visul din copilărie. Şi în scurt timp a trecut la treabă: a construit o căsuţă ca-n poveşti la care se tot gândea de vreo câţiva ani, dar proiectul pe care credea că-l va termina în câteva luni s-a întins pe aproape tot anul.

Mai întâi, Huntington a strâns un mic grup de prieteni din toată America, unii dintre ei fiind chiar tâmplari meseriaşi, şi cu toţii s-au apucat construiască o căsuţă suspendată în copaci în Skamania County, Washington, pe un teren care aparţine familiei sale de mai bine de 20 de ani, relatează site-ul deMilked.


12 luni mai târziu, The Cider Cone, cum şi-a numit el proiectul, era gata. Acesta constă în două case construite în copaci, legate printr-un pod de aproape opt metri lungime, dotate cu tot confortul, inclusiv cu o  saună din lemn şi chiar cu o pistă de skateboard.

"Întotdeauna am iubit casele în copaci şi m-am gândit că e timpul să fac una pentru un băiat mai mare. Am vrut să fie un loc în care să poată veni şi prietenii mei să se relaxeze un pic", a declarat Huntington pentru Outside Magazine.


Atât de mult i-a plăcut ce a ieşit, încât The Cinder Cone a devenit reşedinţa lui. Huntington estimează că tot proiectul l-a costat 170.000 de dolari. "Aş fi putut cumpăra o casă ca lumea. Dar asta e şi mai bună. Pentru mine este împlinirea unui vis", a mărturisit el pentru The New York Times.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro