9
Cele mai frumoase gângănii: Singurele pe care ai vrea să le ai în casă!
Divertisment / 31.08.2017

O insectă în casa ta nu-i o descoperire plăcută. Surprinzător, există însă şi o excepţie în care acest lucru te-ar încânta.

Gângăniile sunt binevenite în casă dacă sunt... din flori. Raku Inoue, un artist freelancer din Montreal, cu asta se ocupă - realizează copii fidele ale insectelor din diferite plante şi flori.

Născut în Japonia, Raku a crescut şi trăieşte în Canada. "Am fost influenţat mult de ambele culturi. Una m-a învăţat să fiu subtil, calm, hotărât şi modest. Cealaltă m-a învăţat să fiu îndrăzneţ, gălăgios, să gândesc liber şi să fiu mândru. În copilărie mi se întâmpla ca aceste contradicţii să se transpună şi în felul meu de a fi, dar cu timpul am învăţat să descopăr armonia între cele două căi, iar arta m-a ajutat mult să-mi găsesc identitatea"
, a explicat el pe Bored Panda.

În adolescenţă, Raku suferea de o lipsă acută de încredere şi tot timpul încerca să-şi îmbunătăţească imaginea şi stima de sine. Apoi, în primii ani de maturitate, ceva s-a schimbat şi a simţit impulsul de a face arta să fie altfel. După ce a lucrat mai mulţi ani pentru diverse companii, Raku Inoue a obosit să tot lupte pentru a mulţumi pe toată lumea - prieteni, agenţii, clienţi. A început să experimenteze stiluri diferite în creaţiile lui şi a studiat design grafic, descoperind noi moduri de a se exprima artistic, precum ilustraţia digitală, sculptura, broderia, imprimeurile.
"Privind înapoi, pot spune că înainte eram ca o pasăre ţinută într-o colivie. Tot ce aveam nevoie era să privesc înainte şi să văd posibilităţile care mi se deschideau în cale", a explicat el.

Natura Insects Series cuprinde unele dintre cele mai apreciate creaţii ale acestui artist. Sunt insecte create din flori şi plante, aranjate într-o splendidă paletă de culori. Fluturii, păianjenii şi buburuzele au atras o multe aprecieri pe Instagram, iar în curând insectele fi imprimate pe diverse suporturi şi obiecte care vor putea fi cumpărate de pe
site-ul său. Aşadar, pregătiţi-vă pentru invazia celor mai frumoase gângănii!
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro