Jennifer Love Hewitt apeleaza la trucuri murdare
Divertisment · Din culise / 30.01.2009

Jennifer Love Hewitt este implicata in lupta pentru "custodia" cainelui sau. In ciuda despartirii amiabile de logodnicul sau Ross McCall, la inceputul acestei luni, cei doi nu ajung la o intelegere pentru ca nici unul nu poate suporta despartirea de boxerul lor, pe nume Mona.

Jennifer Love Hewitt este implicata in lupta pentru "custodia" cainelui sau, aflam de pe site-ul femalefirst.co.uk.

In ciuda despartirii amiabile de logodnicul sau Ross McCall, la inceputul acestei luni, cei doi nu ajung la o intelegere  pentru ca nici unul nu poate suporta despartirea de boxerul lor, pe nume Mona.

Despre Jennifer se crede chiar ca a apelat la trucuri "murdare", pentru a castiga loialitatea cainelui. O sursa a declarat  pentru New York Daily News: "Jennifer incearca chiar sa-i schimbe numele Monei pentru ca atunci cand Ross o striga, sa nu se duca la el."


Jennifer a declarat cu ceva timp inainte ca ea si Ross l-au tratat cu Prozac pe Charlie, un alt caine al cuplului, dupa ce acesta a inceput sa se poarte ciudat.

"Charlie incepuse sa faca tot felul de lucruri ciudate, cum ar fi sa linga intens orice si parea chiar sa linga si aerul. A suferit de o tulburare de anxietate si a fost nevoie sa-i dam un tratament cu Prozac. Acum este cat se poate de fericit.", a declarat Jennifer.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro