20
Dovada că poţi să faci fotografii superbe şi cu un smartphone
Divertisment / 29.09.2017

Un tânăr de 17 ani demonstrează că poţi face imagini superbe şi fără o cameră foto profesională. Un smartphone e suficient, dar trebuie să ştii cum să-l exploatezi cât mai bine.

Când internetul oferă atât de multe resurse de documentare în orice domeniu, poţi învăţa o mulţime de lucruri fără să faci mari cheltuieli. Iar în domeniul fotografiei totul e să ai timp şi să îţi placă să înveţi. O cameră foto foarte scumpă într-adevăr o paletă foarte largă de opţiuni, dar pentru simplii pasionaţi, pentru cei care nu investesc în scopuri profesionale, e mai bine să înceapă cu costuri cât mai mici.

O variantă este să înveţi să faci imagini folosind la maximum camera foto a unui smartphone, este sfatul lui Kacper Zięba, un tânăr polonez de 17 ani, pasionat de fotografierea naturii. "Înarmat" cu un Samsung Galaxy S6, el a fost curios la început să vadă ce poze poate să facă. Şi de la făcut poze a ajuns să facă fotografii. E o diferenţă între aceste două etape, vizibilă şi în imaginile sale, postate pe site-ul
eyeem.com care demonstrează că dacă ştii să alegi ce să fotografiezi, să cauţi lumina şi unghiul optime şi să faci setările potrivite, nu ai nevoie de o cameră scumpă şi te descurci şi cu telefonul.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro