FLOWERS GARDEN – ATELIERE DE DESIGN FLORAL
Divertisment · Evenimente / 02.12.2013

ATELIER DE DESIGN FLORAL nr. 1

Tema atelierului: Christmas Workshop
Cand: duminica, 8 decembrie 2013 orele: 12:00-14:00
Unde: in Lente&cafea, strada Arcului nr. 8 (in spatele Bisericii Armeneasca)
Designer florist: Stefan Ditu
Numar participanti: 12 ( rezervarile se fac in ordinea inscrierilor )
Cost atelier: 150 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final)
 
TEMA ATELIERULUI
 
Perioada sarbatorilor de iarna debuteaza odata cu bucuria decorarii si personalizarii casei cu aranjamentele din brad ce recreeaza, an de an, atmosfera de poveste si ne aminteste de mirosul dulce al copilariei. De aceea, pentru a pastra una din cele mai vechi traditii romanesti, Flowers Garden dedica exclusiv workshop-ul din data de 8 decembrie decoratiunii de Craciun.

 
Un simbol traditional de sute de ani, coroana de brad realizata manual din elemente naturale, intr-o combinatie cromatica de verde, auriu si rosu reprezinta speranta unui nou inceput si renasterea. Confectionata chiar de dumneavoastra din ramuri de brad parfumate, dispuse in forma de cerc, conuri si fructe proaspete va fi vazuta ca un “Bun venit” tuturor celor care vor trece pragul casei, ca o recunoastere a spiritului de sarbatoare: generoziate, bunatate si revederea cu cei dragi.
 
Asadar, fie ca va propuneti sa il oferiti in dar de Craciun sau sa realizati chiar dumneavoastra prima coronita din brad, atelierul de Craciun va va introduce in spiritul de sarbatoare pentru a-l impartasi apoi cu cei dragi.

 
FLOWERS GARDEN a initiat seria atelierelor de design floral in luna iunie 2010. Abordand teme diverse, flori si materiale diferite, am reusit sa aducem mai aproape conceptul de aranjament / buchet lucrat in maniera personala, sub indrumarea designerului florist Stefan Ditu.
In acest fel, s-a creat o comunitate care vede aceasta activitate ca pe o alternativa de a petrece timpul liber sau pentru a construi, cu rabdare, o baza de cunostinte care poate fi valorificata ulterior in plan profesional.
 

Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori.
 
Designerul florist STEFAN DITU duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau. A obtinut un important Premiu III la categoria « Buchete de mireasa » la Best Flower Designers Exhibition 2010.
 
INSCRIERI si DETALII despre atelier:
0757 011 869/ 0740 893 712 • [email protected]www.flowers-garden.ro
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro